FAQ items aan het laden...

Bestellen

|Bestellen|

Bestel je brownies van maandag t/m donderdag vóór 16u en we verzenden ze dezelfde dag nog! 

Vanwege de drukte bij PostNL kan het zijn dat je brownie-pakketje wat langer onderweg is, onze brownies kunnen dat aan, jij ook? 

 • BROWNIE-verrassing

   3.50 (per stuk)
  Een verrassingspakket met 4 verschillende soorten brownies / blondies / milky, wie wil dat nou niet? Er zit een mix in van 4 smaken welke je ook op de brownie-website kan kopen, voor ieder wat wils en állemaal lekker! Laat je verrassen... Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Brownie Crumble

  Brownie Kersen Amandel

   3.50 (per stuk)
  De pure chocolade in combinatie met de zachte crumble en de intense smaak van de amarenenkersen is een waar genot waar je gegarandeerd van zal genieten. Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Brownie Cheescake Framboos

  Brownie Cheesecake Framboos

   3.50 (per stuk)
  Het lekkerste van twee werelden samengevoegd in deze brownie. Het smeuïge van cheesecake met de frisse frambozen. Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Blondie Yuzu

  Blondie Yuzu

   3.50 (per stuk)
  Witte chocolade maakt deze blondie zacht en vol van smaak. Met de frisse yuzu is het de perfecte combinatie voor deze blondie. Wat de naam al doet vermoeden, is hier geen gebruik gemaakt van de pure chocolade. Integendeel: het is enkel witte chocolade die deze blondie zacht en vol van smaak maakt. Met de frisse yuzu is het een de perfecte combinatie zodat deze Blondie lekker fris van smaak is. Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Milky Amandel

  Milky Amandel

   3.50 (per stuk)
  Een heerlijke verrassing van melk chocolade met amandelen welke zorgen voor een aangename bite. Een variant die je zal verrassen. De zacht romige smaak van de melkchocolade is een genot waar je keer op keer van geniet. De amandelen zorgen voor een aangename bite die deze melkchocolade brownie tot een waar genot maakt. Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Brownie Oreo

  Brownie Oreo

   3.50 (per stuk)
  De combinatie van het welbekende oreocookie met deze zachte brownie is werkelijk onweerstaanbaar. Het welbekende koekje met een dun crèmelaagje. Heel erg lekker, maar de combinatie met een zachte brownie is werkelijk onweerstaanbaar. De smaken versterken elkaar, deze brownie is altijd een favoriet en mag niet ontbreken bij je bestelling. Dit wil je! Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.
 • Brownie Classic

  Brownie Classic

   3.50 (per stuk)
  De traditionele brownie met een perfecte smeuïgheid, crispy chocolade en met de traditionele stukjes walnoot. De brownie-classic, gemaakt van de lekkerste chocolade met de traditionele stukjes walnoot. De smeuïgheid van deze brownie is perfect, iets waar je je tanden bijzonder graag in zet om bij elke hap de perfecte chocolade sensatie te ervaren. Minimale afname is 4 stuks, daarna is ophogen per 2 mogelijk.