Bestel je brownie op werkdagen vóór 16.00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Wie is Waldo?

In 2012 is het zover, ik zet de stap.. mijn eigen onderneming is een feit! Ambitieus en met een gezonde drive ga ik in een kleine keuken aan het werk. De eerste markt in Arnhem (Sonsbeekmarkt) is de officiële start van mijn onderneming. Vanaf dat moment is het netwerken begonnen en beginnen de eerste klanten zich te melden.

Het eerste jaar is het enorm pionieren maar ik geniet van elk moment. In het begin start ik op voornamelijk zondag-markten en dit is elke keer weer een groot feest. Na 4 maanden kan ik mijn parttime baan opzeggen en stap ik over naar een iets grotere productieruimte.

De groei zet goed door en er doet zich een kans voor om ook in Haarlem op de zaterdagmarkt te gaan starten. Met een kar vol chocolade en brownies mocht ik kennis maken met de Haarlemse markt.. De mond tot mond reclame verloopt goed en we worden al snel goed ontvangen met veel leuke vaste klanten, die nu na 5 jaar nog steeds vaste klant zijn!

De groei van WALDO

We groeien inmiddels weer uit onze voegen en in 2015 verhuist mijn bedrijf naar Den Haag waar ik een (grotere) bakkerij/productie ruimte betreedt om hier alle heerlijke producten te kunnen bereiden.

Ik had nóg een hele grote droom.. Een eigen foodtruck waar ik mee naar de festivals mag en mijn product in mijn foodtruck ter plekke kan bakken. In 2016 moet het gaan gebeuren. Na een periode van onderzoek komt de brownie er uit als beste product om in de foodtruck te gaan verkopen.

De Volkswagen T3 pick up wordt gekocht en er wordt een prachtig houten huisje op gebouwd waar we een heuse mini bakkerij van maken. Het moment dat ik kwam aanrijden op mijn eerste foodfestival is werkelijk onbeschrijfelijk, waanzinnig trots dat dit ons is gelukt.

WALDO Brownie

2017 staat voor de stap naar onze eigen BROWNIE-bestelsite. De vraag naar onze brownie is erg groot en we willen jullie onze brownies natuurlijk niet onthouden. Vandaar het ontstaan van deze waar je je eigen brownies kan bestellen en als brievenbus-post de volgende dag in huis kan hebben. Geniet ervan!

Bestel vandaag nog je brownies voor jezelf of als cadeau voor iemand die je er mee wil verrassen. Wij zorgen voor een persoonlijke noot erbij (die je uiteraard ook zelf mag aanleveren).